Микрослушалки

Микрослушалки
Или „Как да ползвате жокер „обади се на приятел“ по време на изпит“.
Преписването на изпит е доста често срещан метод за взимане на изпити. То е претърпяло огромна еволюция. Можете да си представите как са го правили преди векове, нали? А ето как го правят сега – ползват се микрослушалки, които са големи колкото една слънчогледова семка, дори по малки. Микрослушалките свързват безжично вас и вашия телефон, т.е. вас и вашия приятел, познат, диктор. Пускате микрослушалката в ухото си докато усетите едно заглъхване (тупкане), това е знак, че тя е достигнала до където трябва и ще успее чрез трептение да преобразува магнитното поле, създадено от предавателя, в звук, който вие чувате кристално. Предавателят е най-често кабел (намотка), който се свързва с телефона ви и създава магнитно поле, което кара микрослушалките да трептят с честотата на звука, което означава, че принципа на работа на това хендсфри е „магнитно-индуктивен“. Този принцип на предаване на звук спестява нуждата от отделно захранване на микрослушалката, т.е. тя не съдържа никакви допълнителни части, което я прави по-малка, удобна, практична и лека, а това е много важно, когато става дума за тайна комуникация и изпити. За да може предавателя да създаде достатъчно силно магнитно поле, той се нуждае от захранване, което телефона ви не може да му даде, така че се използват батерии. Има възможност за употребата на всякакви батерии, но разбира се различните видове имат различна издръжливост и различен диапазон на работа. Нашето хендсфри използва предавател, който се захранва с едни от най-мощните универсални (стандартни) батерии, които се продават свободно във обикновените магазини – батерии от 9 волта.
Имаме два вида предаватели – с 1 батерия и с 2 батерии. При нас и двата модела се произвеждат в България, така че написаната в голяма част от българските сайтове информация „че са китайски, загряват и правят проблеми“ явно не важи за тях, защото платката и намотката ни, са качествено проектирани и произведени по всички изисквания за безопаност.

Разликата между предавателя с 1 батерия и този с 2 е, че първия издържа не повече от час и половина – два, докато модела с 2 батерии издържа цели 4 часа разговор. Това е огромно предимство когато сте на изпит. Нашите микрослушалки с 2 батерии са най-издръжливото хендсфри за преписване на пазара.
Цената за комплект от 2 микрослушалки, предавател, батерии, инструкции и т.н. е 65лв.

За контакти:
0899892119
skype: p-forex

Вашият коментар