Новият сезон на микрослушалката

Със започването на учебната 2012-13 година, започва и притеснението, свързано с учене, подготовка за изпити, намиране на необходимите материали – лекции и учебници, както и суетата дали ще успеем да вземем всички изпити със задоволителен резултат. Колкото по-рано започнем подготовката и ученето, толкова по-добре, защото шансът наистина да научим нещо е доста по-голям.
За всеки случай и ние ще направим нашата презентация по-рано тази година, просто за да бъдете успокоени, че ще се намери решение и за онзи неприятен, труден, невъзможен изпит. Микрослушалката е устройство, създадено именно за да улесни студентите и да им предложи още един начин да препишат на изпит. Микрослушалките се развиха доста и сега през 2012 година, вече можем да се похвалим, че предлагаме едно доста добро, качествено и имащо редица плюсове пред предишните модели, устройство.

Предлагаме ви нашата микрослушалка , с която вие можете да отидете на изпита и някой ваш приятел да ви продиктува изпитната тема от – до. Съветваме ви да си научите, но ако така и така сте решили, че ще преписвате – със сигурност най-лесния и удобен начин е чрез слушалка за преписване. Освен удобство, тя ви дава и спокойствие, че не можете да бъдете хванати, усетени и т.н. За разлика от предишните модели, които се предлагаха в България, нашата микрослушалка е голяма само два милиметра и наистина не може да бъде видяна, след като я поставите в ухото си. Звукът е кристален и благодарение на нововъведението в последния ни модел – микрослушалката е създадена така, че никой освен вас не чува какво се диктува, т.е. дори някой да се долепи до ухото ви, докато ви диктуват, той няма да чуе нищо. Това е огромен плюс пред другите модели, понеже когато е тихо (по време на изпита), всеки, дори тих, звук би бил подозрителен.
Микрослушалката ни е снабдена с висококачествен, силночувствителен микрофон, така че човека, който ще ви диктува ще чува всичко, което става около вас, т.е. комуникацията е двупосочна.

Не се колебайте да ни се обадите или да ни пишете по скайп, ако желаете допълнителна информация или ако просто имате въпрос, свързан с микрослушалките. Ние на драго сърце ще ви отговорим и ще се опитаме да помогнем.

Цена за пълен комплект микрослушалка + предавател е 65лв.

(с включено абсолютно всичко необходимо за да ползвате хендсфрито – микрослушалки, предавател, батерии Philips, 2.5мм жак, 3.5мм жак, упътване на български)

За контакти:
гр. Пловдив
GSM: 0896290719
skype: p-forex


3 коментара по „Новият сезон на микрослушалката

  1. Здравейте.Искам да попитам примерно се явя на изпит и човекът,които ми диктува ако е от друг град ще осъществим ли връзка или разстоянието ще е твърде голямо

      • Много ви благодаря.Имам още въпроси ,само да не ставам малко нахалничка,но нали съм си всезнайка ще питам.:-) Мисля до средата на май месец и да се свържа с вас и да си купя едно устройство и искам да знам цената пак ли ще бъде същата на стойност от 65 лв. или цената ще бъде вдигната.Понеже ми предстоят матури и особено за есетата ще ми трябва със сигурност.

Вашият коментар