Микрослушалка – цена

Всички сте наясно, че микрослушалка наричаме накратко комплектът от хендсфри (предавател + слушалки) за тайна комуникация (преписване). Ние търгуваме с микрослушалки от 3 години, като за този период сме спечелили доверието на немалко клиенти и се стараем да предлагаме продукти, които да задоволят и най-взискателните потребители. Идеята ни е, че ако Вие (нашите клиенти) сте доволни от микослушалката, която сте си закупили от нас – вие ще ни препоръчате пред ваши приятели и познати, така всички сме доволни и с радост поддържаме връзка или правим съвместна работа и в бъдеще.

Много често клиенти се свързват с нас и ни задават въпроси, свързани с цената на микрослушалката.
Някои питат защо нашия комплект хендсфри с микрослушалка струва толкова евтино. Ние се стараем да предложим продукт на конкурентна цена. Въпреки, че се произвеждат (сглобяват) в България, а не в Китай (където материалите се продават може би на килограм), себестойността на подобен качествен продукт не трябва да надвишава 80-90лв. Ние залагаме на по-големия оборот от повече клиенти, вместо на еднократни печалби от по-малко клиенти.

Други клиенти пък пишат, че им предлагат хендсфрита на по-ниска цена, които са същите като предлагания от нас комплект микрослушалка. Само http://микрослушалка.org предлага нашите хендсфрита и този онлайн магазин определя промоционалната цена. Никъде другаде не се предлага нашето хендсфри. Има много имитации и подобни модели, но нерядко пристигат за ремонт при нас и смеем да се похвалим, че нашата изработка има някой огромни предимства пред повече самоделни такива устройства. Конкурентите ни спекулират с това, че „щом са с две батерии значи са от китайските“, а в същото време те имат онлайн магазин където абсолютно цялата стока пристига от китай.

Нашата микрослушалка пристига с пълна окомплектация  – включително двата вида букси и 2-те батерии Philips, които иначе биха ви стрували между 15 и 25лв.

http://www.tialoto.bg/forum/showthread.php?t=12669 – Един от форумите, в които публикуваме актуални промо обяви за нашата микрослушалка за преписване на изпит.

Не се колебайте да изпробвате повече от един производител/вносител на такива устройства. Благодарение на демократичната конкуренция, която е налице в България, потребителят има право на избор от всякакъв тип стока, от което печели най-вече той – на пазара има евтини микрослушалки, има на нормални цени, и разбира се има и завишени изкуствено „стелти“ и други които имат толкова минуси, че си губи смисъла да ги ползва човек.

 

Вашият коментар